top of page

Project Beselare

Voor dit ontwerp is gekozen voor een harmonieuze mix van natuurlijke elementen en ingetogen kleuren.

Elk detail werd zorgvuldig ontworpen en doordacht.

 

De inkomhal biedt de mogelijkheid om mantels op te hangen.

De imposante trap wordt versterkt door een speelse nis, die is voorzien van een plantenbak om een vleugje groen toe te voegen.

In de kantoorruimte is er maatwerk toegepast, zodat er een verborgen doorgang naar het toilet en de inkom kon worden geïntegreerd. Deze slimme oplossing zorgt voor een naadloze overgang en een efficiënt gebruik van de beschikbare ruimte.

De fotowand zorgt voor kleur en doet dromen naar heerlijke vakantie.

 

Achter de stalen deur bevindt zich industriële keuken die functioneel werd ingedeeld. Boven de buitenkoer is een metalen constructie voorzien dat bedekt is met beplanting. Deze dient als natuurlijke zonwering voor de keuken en brengt een stukje natuur naar binnen.

 

Kortom dit ontwerp combineert natuurlijke elementen, praktische oplossingen en een doordachte inrichting om harmonieuze en functionele ruimtes te creëren.

WAT

Inrichting gelijkvloers:

Inkomhal, kantoorruimte &

industriële keuken

bottom of page