top of page

Project Roeselare

Betreed deze man cave, waar stijl en functionaliteit samenkomen. Met een strak en modern ontwerp is deze ruimte voorzien van enkele opvallende elementen die de sfeer naar een hoger niveau tillen.

 

Het zwarte spanplafond geeft de ruimte een moderne en mysterieuze uitstraling. Samen met de doordachte verlichting zorgt dit voor de perfecte ambiance, of je nu wilt relaxen of feesten met vrienden.

 

De verlichte fotowand trekt direct de aandacht.

De gepolierde betonnen vloer voegt een vleugje industrieel design toe aan de ruimte. Het zorgt niet alleen voor een stoere uitstraling, maar is ook duurzaam en gemakkelijk te onderhouden.

De op maat gemaakte toog en zitbank bieden een comfortabele plek om te ontspannen en te genieten van je favoriete drankjes. Gemaakt van natuurlijke materialen en in warme kleuren, creëren ze een gezellige en uitnodigende sfeer.

De glazen deur in staal scheidt de polyvalente ruimte van de hal, waardoor een duidelijk onderscheid ontstaat. Het geeft de ruimte een modern tintje en zorgt ervoor dat je gasten direct onder de indruk zijn bij binnenkomst.

 

Kortom, deze ruimte is een perfecte balans tussen stijl en functionaliteit.

Het gebruik van natuurlijke materialen en kleuren, gecombineerd met doordachte verlichting en op maat gemaakte meubels, creëert een unieke en gezellige sfeer waar je je direct thuis voelt.

WAT

Mancave - 

Polyvalente ruimte

bottom of page